woensdag 4 juni 2014

Opsporing verzocht




De scoutsgroep 30ste Prins Boudewijn heeft zijn lokalen in het Te Boelaarpark. Meer bepaald het paviljoen Versmissen. En paviljoen Cogels. Maar dat is momenteel dicht getimmerd omdat het half gesloopt was door vandalen. De scouts hebben ook een materiaalkot in de Bouwhandelstraat. Dit pand behoort echter aan de parochie. In een ver verleden was hier een bibliotheek gevestigd. In een tijd dat je nog geen reis moest ondernemen om een boek te kunnen ontlenen.

Toen de bibliotheek ophield te bestaan, konden de scouts de ruimte gratis gebruiken om hun kampmateriaal op te slaan: tenten, sjorpalen, ketels, enz…Maar het huis begint af te takelen en nu heeft de kerkfabriek van de parochie Heilige Drievuldigheid besloten om het gebouw te verkopen. En moeten de scouts noodgedwongen op zoek naar een nieuwe opslagruimte.

Vandaar deze dringende oproep: wie weet er een leegstaande ruimte ter grootte van 2 tot 3 garageboxen. Gratis of aan een heel lage huurprijs. Wie iets heeft of een goede tip heeft kan de padvinders contacteren op groepsleiding@den30.be

Titel = tv programma

Geen opmerkingen: