donderdag 28 maart 2013

Burgerzaken




Zoals u weet wordt De Nieuwe Antwerpenaar afgeschaft, zodat u straks niet meer geïnformeerd wordt over de dingen die de Stad doet met uw geld. Als u dat zonodig toch wilt weten zoekt u het maar ergens op, ze gaan het u zeker niet zelf vertellen.

Nu wonen wij hier in Borgerhout - een eilandje in het politieke afbraaklandschap van 't moment - en krijgen wij heel ouderwets een briefje in de bus als er iets gaat gebeuren. En zelfs als er niets gaat gebeuren. Dit hierboven lag vandaag op de mat.

De heraanleg van het Vinçotteplein is vertraagd wegens rioolproblemen. Nu zou ik daar cynisch over kunnen gaan doen (dossier loopt al minstens 4 jaar), maar tegenwoordig ben ik blij.

Op de eerste plaats omdat het me als inwoner gewoon verteld wordt, en ten tweede omdat de vertraging niet het gevolg is van politieke spelletjes (zie: Moorkensplein).

Een burgerhand is gauw gevuld.

1 opmerking:

Unknown zei

Great Blog!

Problemen van een verstopte afvoer? Wij bieden professionele ontstopping en herstelling in Vught en omstreken. U kunt ons dag en nacht bellen op 073–2048043 en onze ontstoppingsdienst helpen u direct.

for more: http://loodgieteruitvught.nl