donderdag 3 september 2009

Vraag


Zijn er tegenwoordig nog postkaarten met 'Groeten uit Borgerhout' (of een variant daarop) te koop? Nieuwe dan hè, niet zo'n antieke als hierboven. En zo ja, waar?

Dank u.

11 opmerkingen:

Geert zei

ja hoor eentje met de Reuskens, een deel van het park, de peperbus geloof ik en het gemeentehuis en zwembad op.... met juist "Borgerhout" in het midden.

Hans H zei

Te verkrijgen in het districtshuis?

elise zei

@Sarah, Komaan: doe es iets stoers!!!

Geert zei

euhm in een nachtwinkel in de Sergeyselsstraat, geloof ik....
als ik er eens passeer koop ik er ééntje of stuur het op :)µ

Hans H zei

ik zal maandag wel eens even binnenwippen op het moorkensplein.

Geert zei

ik ben vanavond nog op het districtshuis en ik zal eens informeren.
En mocht lukken waar we met bezig zijn dan hebben we nog iets anders om ...

Coralin Jans zei

Ik vind die kaartjes wel iets hebben :-)

Hans H zei

Volgens het meisje achter de balie van het adm. centrum aan het Moorkensplein bestaan er tegenwoordig helemaal geen postkaarten van Borgerhout meer. Je kunt er wel een heleboel souvenirs met een grote 'A' op kopen.

Geert zei

ik zal mijn licht eens opsteken hier en daar en dan in die winkel gaan kijken als hij open is... achter het Moorkensplein...

Geert zei

nieuwe Pakistaanse uitbaters dus nieuwe wetten helaas.... ik heb er nog eentje liggen maar ondertussen nog eens tegen de cultuurantenne gezegd....

Hans H zei

Da's toch fantastisch aan Borgerhout: dat je een Groeten Uit Borgerhout-kaart niet kunt verkrijgen in het districtshuis, maar dat je daarvoor naar een Pakistaanse nachtwinkel in een zijstraatje van het Moorkensplein moet!